Fita Èpica d'en Joel Jaile a la Yukon Àrtic, benvingut a casa campió!

Fita Èpica d'en Joel Jaile a la Yukon Àrtic, benvingut a casa campió!

En Joel Jaile torna triomfal de la Yukón Àrtic.

 

Extrem Isard;

Hola Joel,

Com estàs després de navegar amb tanta lluita titànica contra els elements?

Moltes felicitats per haver aconseguit la fita i la teva il·lusió/somni d´aquesta cursa tan bèstia, suposo que els de casa estaran plens d'orgull i super satisfets, a nosaltres ens va fer molta il·lusió el veure't feliç després de tan d'esforç. Espero que els guants i manyoples estiguessin a l'alçada de les circumstàncies i els dits estiguin bé.

T’envio una forta abraçada i felicitar-te per l´èxit del teu projecte.

 

Joel Jaile;

Bones! Moltes gràcies per les felicitacions. Si, el final la vaig liar bastant, i ha tingut molt de reso a les xarxes i comunicació. Ara sortirà a diaris, revistes i televisió, fins i tot farem un petit documental.

Els guants una meravella, he vist congelacions de tot arreu molt extremes però jo vaig anar molt bé, el 1r dia vam arribar a -45º i el 2n dia el més fred a -51º portava 3 capes de guants els fins, els vermells de calor i els gruixuts i molt bé, havia d'estar actiu, perquè feia molt fred, però molt bé, no vaig sofrir congelacions, tinc els dits bastant insensibles però m´han dit que en 1 mes recuperaré i que no és res, i es normal perquè a l´hora de fer qualsevol cosa ho havia de fer amb els prims i feia molt fred però de veritat que em van salvar els guants, els vermells i uns de fins se'm van cremar una mica perquè a l´hora de cuinar i fer foc ho feia amb els guants posats i es van rostir una mica. Moltes gràcies per tot, ja t’enviaré algunes imatges i vídeos

Joel,

 

http://jou27.blogspot.com.es/

 

Publicado en 27/03/2015 por Extrem Isard Noticias 0 1975

Dejar un comentarioLeave a Reply

Comparar 0
Ant.
Sig.