EAGLÉS NEST

Ascensions, travesses i expedicions en condicions rigoroses.

DISPONIBLE A INTERNET I FÀBRICA AMB VISITA ACORDADA
New product

Afegir per comparar

 
Fitxa tècnica
INTENSITAT DEL FRED*** Intens
ESTRUCTURAGuant compacte de diverses capes
FORMA-PATRÓFunctional Position
LONGITUDMitja, 15 cm per sobre del canell.
PÈS APROX. TALLA M.200 gr.
CENYIDORS EN EL CANELL.Frunzit intern. Antipèrdua.
MATERIALSExterior: Starlite 3 C Gore-Tex + Toughtek antilliscant + Soft. Interior . Supermicro amb Thinsulate THL 4 (NATA) + Microfibra + Cordura + Gore-Tex

Escriviu una valoració

EAGLÉS NEST

Ascensions, travesses i expedicions en condicions rigoroses.

Escriviu una valoració

 
Comentaris(0)

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

 
Quina és la meva talla

Has de seguir els passos per verificar la teva talla.

1.   OBRIR LA PLANTILLA FORMAT PDF

Si no disposes d'una versió d'Acrobat Reader, pots baixar-fent clic

ATENCIÓ: Plantilla valida només per a patrons de guants i manyoples Isard, Extrem - Isard.  

 

document en PDF 

2.   IMPRIMIR PDF

Imprimeix el document descarregat sobre paper mida DIN A4, assegurant que en les opcions d'impressió escollim l'opció imprimir a Mida Reial o 100%, segons versió d'Acrobat Reader.

3.   SEGUEIX LES INSTRUCCIONS UN COP IMPRÈS EL DOCUMENT

a) En la nostra mà esquerra marcarem una petita línia longitudinal al centre de l' ungla del dit índex i una altra al centre de la ungla del dit polze, això ens servirà com a orientació, per situar la nostra mà sobre la plantilla impresa.

Veure següent pas

b) Situem la nostra mà formant un angle recte en forma de (L), fent coincidir sobreposades les línies de les ungles índex-polze amb les línies de la plantilla, obtenint el resultat de la nostra talla.

En el cas d'obtenir dos resultats diferents en els dits index / polze, seleccionar la talla que mostra el dit índex.


Informació completa dels passos a seguir en el document plantilla a imprimir.

4. Enhorabona, ja tens la teva talla!

En l'exemple, la S.

 
Informació pràctica

A poques peces exigim tant com als guants: tenir una bona cambra aïllant, ser lleugers, resistents, impermeables i protectors d'impactes, i, per descomptat, conservar un bon tacte. Estem parlant d'un article que ha de complir un gran nombre de requisits i que evidentment poden contraposar-se entre ells; és una peça destinada a cobrir una de les extremitats que més utilitzem i més funcions del nostres cos desenvolupa, i, per tant, està sotmesa a un gran desgast de la matèria tèxtil i exigència de funcionalitat.

1. RECOMENACIONS SOBRE LA PROTECCIÓ TÈRMICA

En principi la diferent sensibilitat al fred és de tipus constitucional, és a dir, depèn de la vascularització perifèrica de cada persona. En general, és pitjor en les dones, donat que aquestes tenen menys circulació perifèrica i millor circulació central per afavorir el desenvolupament del fetus durant la gestació.

Un guant no és més que una cambra d'aire, la temperatura de la qual s'eleva per la calor que *irradia el nostre cos, generat per l'activitat que estiguem realitzant en aquell moment.

Hem d'apartar la idea que els guants donen calor per si mateixos. Som nosaltres els qui hem d'escalfar-los! mitjançant l'aportació sanguínia a les mans (venes/artèries).

Totes les persones no tenen un mateix nivell de resistència al fred; depèn de diversos factors que afecten a la circulació sanguínia; per exemple: la deshidratació, la inactivitat, situacions hipocalòriques, etc. Pot haver-hi també altres factors individuals d'afeccions que repercuteixen sobre el sistema circulatori i puguin provocar mans fredes; només, de forma infreqüent, la fredor *distal (mans i peus) està causada per alguna patologia subjacent, com per exemple l'hipotiroïdisme o les *arteriopaties funcionals per *vasoconstricció, el fenòmen de *Raynaud (acompanyat de canvis de coloració de dits i també de dolor i formigueig), o l’*acrocianosis (que podria tenir una causa immunològica). Aquestes patologies també són més freqüents en dones que en homes i habitualment milloren amb tractament farmacològic.
En aquests casos concrets, la fredor i els canvis de coloració es veuen agreujats i augmentats per baixes temperatures, però el fred no n’és la causa. Aquestes persones hauran de tendir a sobreprotegir-se més.

Davant la possibilitat que els guants o manyoples puguin mullar-se o perdre's, es recomana portar sempre uns altres guants de recanvi.
El producte va acompanyat d'una etiqueta denominada “Tingues cura de les teves mans”, on s’hi dóna indicacions per obtenir un millor rendiment dels guants i manyoples Isard i Extrem-Isard2. RANGS DEL FRED

Aquests rangs de temperatura són orientatius i poden variar depenent de la sensibilitat i la constitució de cada persona, com a conseqüència del flux sanguini d'aportació a les seves extremitats.

Fred lleu*

Fred moderat**

Fred intens***

Fred rigorós****

Fred extrem *****

10º / 0º5º / -5º-5º / -15º-15º / -25º-25º / -40º3. TIPUS DE GUANTS I MANYOPLES

Guants d'una capa

Un guant d'una sola capa tindrà sempre més tacte per manipular, però ens protegirà tèrmicament menys.

Fred lleu *

Fred moderat **

Manyoples compactes i manyoples desmuntables de diverses capes

Com més gran sigui el volum d'aire que tinguem al voltant de la nostra mà, més aïllats estarem de l'exterior; per aquest motiu, en tenir els dits units, les *manyoples sempre seran tèrmicament més calentes que els guants. Particularment indicades per a persones amb elevada sensibilitat al fred.

Fred intens ***

Fred rigorós ****

Frío extremo *****

Guants compactes i desmuntables de diverses capes

Si es requereix mantenir els dits separats per poder manejar objectes sense necessitat de gran precisió i tacte, utilitzarem un guant compacte folrat; aquest guant ens permetrà sentir més ajustada la peça a la nostra mà, mantenint, al mateix temps, una bona protecció tèrmica.

Fred moderat **

Fred intens ***

Guants - manyopla tres dits compacte, de diverses capes

Com a peça intermèdia existeix el guant-manyopla tres dits, que compleix una funció tèrmica excel·lent. El polze i l'índex van lliures i la resta dels dits, reunits. Combina capacitat tèrmica i el manipular, deixant lliure la pinça índex/polze, permetent-nos, si fos necessari, reagrupar els dits en la *manyopla

Fred moderat **

Fred intens ***

Fred rigorós ****Per prendre la decisió entre manyopla, guant o tres dits haurà de valorar-se les condicions climàtiques on s'ha d’efectuar l'activitat, la sensibilitat tèrmica de cada persona i si l'activitat serà més o menys estàtica o dinàmica.4. SOBRE ELS MATERIALS

Tenint en compte que la pell és un producte natural, no és possible garantir colors i acabats uniformes. En referència a la tintura, no es pot garantir un 100% en la fixació del tint en la pell, per la qual cosa en els colors intensos sempre podrà destenyir una mica. Les pells encara que estiguin tractades amb productes hidròfugs sempre absorbiran humitat i aigua, degut al treball mecànic dels guants. La pell pot tenir també alguna cicatriu visible sobre la flor, símptoma i senyal de producte natural. Els colors reflectits en la pantalla també poden variar lleugerament dels colors dels productes reals5. AJUSTAMENTS I APLICACIONS

Introduir i treure la mà del nostre guant o manyopla

Per introduir o extreure les nostres mans dels guants o manyoples és important que obrim al màxim les sivelles del canell i els ajustaments de l’avantbraç i així donar la major folgança possible de pas a la nostra mà a fi d'evitar retencions.

Exemple:

Per extreure la mà de l'interior del guant, cal retrocedir una mica les puntes dels dits índex, anul·lar i cor, i, amb l'altra mà pessigar amb força els extrems dels dits esmentats , incloent el folre interior del guant; s’ha de repetir la mateixa acció de pessigar en el dit polze i folre, mentre progressivament anem retirant les mans de l'interior.


*Si hi hagués molta retenció per sudoració, cal repetir aquesta última acció les vegades que calgui amb moviments curts.

Cenyidor mil·limètric en el canell amb velcro.

Aquest cenyidor ens permet ajustar la peça a l'alçada del dors del nostre canell, consolida i enrobusteix la mà dins del guant o manyopla, per donar major seguretat en l´aferrament, sense desplaçaments interns de la mà.

Cenyidor mil·limètric en el canell amb velcro

Aquest cenyidor tensor ens permet recollir la boca d'entrada dels nostres guants o *manyoples amb una sola mà en la part alta de l'avantbraç, coronant la jaqueta.
La tornada de l'elàstic queda recollida a l'aplicació de velcro.

Frunzit interior.

Aquesta aplicació consisteix en un frunzit elàstic interior, que recull el teixit exterior en forma de ziga-zaga amb una sola tensió.

Cenyidor en l’avantbraç amb velcro.

Aquest cenyidor ens permet ajustar la peça en el tram superior del guant o manyopla amb velcro, mitjançant el pas per una *fornitura.

Antipèrdua

Accessori intercanviable i o desmuntable que ens permet evitar la pèrdua dels guants en situacions compromeses, passant el cèrcol elàstic pel nostre canell. (Recanvi)

Aplicació a la boca d'entrada

Aquesta aplicació de velcro a la boca d'entrada del guant té la funció d'evitar al màxim l'entrada de cristalls de gel o neu en el seu interior, i també evitar que la cambra calenta del guant es ventili ràpidament i se'ns refredi mentre mantenim el guant penjat en el nostre canell, subjectat6. FORMES I PATRONS

Guants, manyoples i tres dits, estan construïts amb diferents patrons.

La forma “Functional Position” (posició natural de la mà) té la forma corbada amb la finalitat d'evitar arrugues de material en el palmell de la mà, ens permet un millor aferrament i més seguretat en la subjecció d'eines. Functional Position s’ ha de calçar a la mà quan els dits estiguin replegats en forma de volta, en posició de subjecció d'un element, no amb la mà totalment estesa.

La forma Extending o plana, ens deixa obrir i estirar totalment la nostra extremitat, calçant a la mà d'una forma diferent a la “Functional Position” i ens permet una altra mobilitat.7. ESCOLLIR TALLA I CALÇADA

Triar correctament la talla d'un guant o manyopla és fonamental si es pretén mantenir la cambra d'aire adequada al voltant de les nostres mans. En adquirir-los ha de tenir-se en compte que han estat dissenyats tant per facilitar la manipulació de petits elements com per agafar altres de més voluminosos. Els guants no han de calçar excessivament justos ni excessivament amples, ja que, amb l'ús, els folres interiors tendeixen a comprimir-se i les costures exteriors a dilatar-se una mica. És important que el tram dels nostres guants/manyoples penetrin fins al fons del vèrtex índex/polze de les nostres mans en la posició d'agafar o subjectar perquè ens doni una millor calçada i també perquè el fil de la costura en aquesta zona tingui un menor desgast degut al treball mecànic que suportarà. Seguint els passos indicats en la pestanya LA MEVA TALLA disposeu de la possibilitat d'imprimir-vos el document plantilla per conèixer la vostra talla i sol·licitar la teva (ïdem) mesura en el carret de compra.

CONSULTA QUINA TALLA NECESSITES

Taula aproximada de talles en la calçada, segons alçada i complexió física mitjana.

XS

S

M

L

XL

De 145 a 155 cm. d'alçada.De 155 a 165 cm. d'alçada.De 165 a 175 cm. d'alçada.De 175 a 185 cm. d'alçada.De 185 a 195 cm. d'alçada.8. MANTENIMENT I RENTAT

Per conservar guants o manyoples en les millors condicions, aconsellem: Airejar-los una vegada finalitzada l'activitat, per eliminar la possible sudoració. Si els rentem, fer-ho en aigua temperada a 30º, amb poca quantitat de sabó líquid neutre, sense suavitzant i amb un bon esbandit. Cal assecar a l'ombra i mai sobre fonts de calor molt intenses, (foc, radiadors, etc.).

Comparar 0