Guant-Técnic S.L. és el productor de guants i manyoples que, amb el nom comercial Isard i Extrem-Isard, equipa a professionals i subministra a comerciants en el segment de l’alpinisme, expedicions i esquí, per protegir-los dels elements externs.

Actualment mantenim una producció limitada i exclusiva, elaborada per treballadors experts,  tècnics i artesans de la nostra casa. La gestió i producció es desenvolupa totalment a  les instal·lacions de Montgat (Barcelona). Els productes de la nostra col·lecció tenen la certificació “Made in Spain”.

Alguns dels processos de fabricació s’han mecanitzat, però el producte segueix requerint una intervenció manual específica així com un dilatat procés de temps de fabricació abans de poder donar-lo per acabat, ja que consisteix en fabricar individualment dues peces per separat.

El disseny i les formes es realitzen mitjançant un dibuix manual inicial i posterior escalat, transportant la seva fabricació a plantilles en base d’acer. En la seva confecció intervenen més de 60 peces a unir entre diferents materials, tot desenvolupant patrons ergonòmics corbats, denominats  “Functional Position”.


En els processos de tall dels materials es fa servir diferents tipus de maquinària elèctrica o hidràulica de gran tonatge, amb utillatge d’acer de diferents característiques, depenent dels materials a tractar.

En el procés de la confecció,  cada aplicació de costura requereix un tipus de maquinària específica, la manipulació de la qual exigeix necessàriament la intervenció de la mà d’una persona, tractant els diferents plànols del producte amb una costura d'unió lenta, donat que els trams són curts i corbats.


LOCALIZACIÓN

L’activitat es desenvolupa a la població de Montgat,  situada  a l’ Area Metropolitana de Barcelona; es disposa d’una superfície de 850 metres quadrats, on s’ubiquen els  magatzems, oficines i fàbrica de l’Empresa.


Comparar 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out