1.   COM MOURE'S PER LA WEB

Una vegada situats en la pantalla d'Inici de la nostra web, podem seleccionar dins de la barra superior taronja la categoria que sigui del nostre interès; també podem accedir a les categories i altres informacions del web, lliscant amb l'scroll.

Una vegada situats en la categoria escollida, aquesta ens obrirà un aparador dels articles que conté, amb els noms, colors i preus. Prement sobre l'article podem ampliar la nostra informació sobre l'article seleccionat. Des d'aquesta pantalla podem disposar de més informació sobre el producte, fitxa tècnica, conèixer la meva talla, i informació pràctica l'scroll.

Desplaçant l'scroll fins a baix podem obtenir accés a més informació del lloc web.

En la fitxa dels productes trobareu uns enllaços, les funcions dels quals són les següents:

"Afegir a la llista de desitjos": Aquest enllaç serveix perquè els productes que t'agradin els guardis en una àrea personal, i els recordis per a una propera visita a la nostra botiga online. Cal registrar-se per usar/fer servir aquesta funcionalitat.

"Afegir per comparar": aquest enllaç serveix per afegir el producte actual a una comparació amb un altre producte. Has de tenir com a mínim dos productes per comparar. Una vegada afegits els productes, pots prémer el botó COMPARAR i et portarà a una pàgina amb una comparativa dels productes seleccionats.

A la nostra botiga online, en el lateral dret de la pantalla també hi apareixen, a manera de pestanya fixa, 3 botons, les funcions dels quals són les següents:

CARRET: accés ràpid a la pàgina del carret de la compra.

COMPARAR: accés ràpid a la pàgina de la comparativa de productes.

PUJAR: accés ràpid a la part superior de la pàgina.

2.  COM REALITZAR UNA COMANDA

Per realitzar una comanda és important que coneguis primer la teva talla, per a això, des del botó la meva talla del Web, pots imprimir el document plantilla la meva talla i així conèixer la teva mida; una vegada l'hagis imprès, segueix les instruccions en 4 passos i tindràs la teva talla.

Si abans de conèixer la teva talla, primer has seleccionat un article del teu interès, pots accedir a aquesta plantilla des de la pestanya "quina és la meva talla", situada al peu  de pàgina de l’article seleccionat.

Una vez sepas tu medida y situado en  la pantalla del articulo seleccionado,  hay un desplegable que te permite elegir tu talla, seleccionas con un clic la talla, si hay varios colores seleccionas con un clic, el color; indicas la cantidad deseada y "comprar".

Una vegada sàpigues la teva mida, situat a la pantalla de l'article seleccionat, hi trobaràs un desplegable que et permet triar la teva talla. Cal que seleccionis amb un clic la talla; tornar a fer el mateix en el cas que hi hagi diversos colors. Tot seguit indiqui la quantitat desitjada i fagi un clic a "comprar".

En un breu termini de temps rebràs mails de confirmació i de gestió de la teva comanda a la botiga online, perquè sàpigues amb quina situació està la teva compra.

3.   ELS PREUS DELS PRODUCTES

Els preus indicats en els articles estan en Euros i ja porten inclòs l'IVA.

4.   DISPONIBILITAT I SUBMINISTRAMENT DELS ARTICLES

Has de tenir en compte que per a un subministrament immediat de la teva comanda, l'article haurà d'estar disponible en l'estoc; si no estigués disponible, el sistema no acceptarà  la selecció d'aquest article/talla/color del qual no hi hagi disponibilitat immediata. No obstant, si aquest article és del teu interès, podem informar-te de la seva incorporació a l'estoc en el moment que es produeixi la seva incorporació.


Comparar 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out