Protegir les nostres mans és preservar la nostra seguretat.

Protegir les nostres mans és preservar la nostra seguretat.

El temps vola, truca a la porta i la nova estació ve a pintar els nostres cims de blanc, arriben els dies freds i la precipitació es mantindrà sòlida allà dalt, el vent jugarà  a les cornises, mentre a baix a la vall ens preparem disposats a afrontar una nova aventura en el mar blanc..., pensa en les teves mans !.


Suggeriments per quan adquireixis uns guants-manyoples o tres dits.


Recorda:


Amb les mans fem molta força, si la teva activitat és exigent amb l'ús intensiu d'eines i cordes, tria uns guants amb materials resistents i amb folres interiors ben assentats que siguin compactes, les primeres matèries dels guants reben un treball i un desgast mecànic important. (Guants / Manyoples / Tres dits).


A tenir en compte que els guants molt confortables i tous en general no són guants duradors preparats per resistir  tracció,  frec i abrasió en activitats intenses.


Amb l'ànim que et sentis el guant més ajustat a la mà per manipular amb millors sensacions, no compris un guant molt entallat, tindre el folre intern molt ajustat a la mà, t'estarà protegint tèrmicament menys.


Tingues en compte que amb el treball els folres interns tendeixen comprimir-se lleugerament, i les costures obrir-se una mica, restant la cambra interior del guant mica més folgada.


No és aconsellable adquirir un guant que calci gran i es converteixi en una peça inoperativa que t'obligui a treure te’l constantment de la ma,  per manipular amb millor encert.


Aconsellem que et calcis els guants i operis en les tasques habituals, per tal de guanyar pràctica, maniobrabilitat i confiança amb ells i les teves accions, així evitarem treure ens el de mà el màxim possible en l'activitat real.


Si ets un persona que sues molt,  a fi de no mullar el folre interior del guant, podria funcionar-te una primera capa molt prima amb un guant fi i així mantenir l'interior del teu guant principal el més sec possible, però tingues en compte que si incorpores un guant interior a la mà  aquesta creix una mica amb perímetre ,  així  dons podria ser que la mida del guant principal et quedés  massa ajustat a la mà.


Davant de la possibilitat  de mullar l´interior dels guants per diferents motius, o per la posible incidència d´una pèrdua d’algun  d’ells , és aconsellable portar uns guant de recanvi a la motxilla.

Publicar a 10-11-2017 Home, Consell, Extrem Isard 0 1807

Deixar un comentariLeave a Reply

Comparar 0
Previ
Segúent