ERGONOMIA EN ELS GUANTS - Manyoples i tresdits d'Isard, Extrem-Isard.

ERGONOMIA EN ELS GUANTS - Manyoples i tresdits d'Isard, Extrem-Isard.

Informació d'interès: parlem sobre patrons i formes de Guants, Manyoples, i Tresdits, de Isard-Extrem-Isard.


Les nostres mans son una extremitat perifèrica molt complexa i determinant, amb elles desenvolupem a diferència d'altres espècies un elevat nombre de treballs i moviments quotidians, de vegades amb accions molt precises; així és que en general qualsevol interferència de les nostres gemmes dels dits amb els objectes que manipulem ens fan sentir estranys, o maldestres, no estem habituats a desenvolupar-nos amb guants, així és que ..., si el fred prem, rebem cops o la abrasió sobre les nostres mans en considerable, ens a n’adonem de la necessitat de protegir i cuidar la nostra extremitat adequadament, per aquest motiu ens agradaria donar-te una mica d'informació sobre l'ergonomia dels nostres patrons, per si et pot ajudar a fer una  millor selecció ergonòmica.


1) Forma Functional Positión. (Posició natural de la mà)

Aquest patró està desenvolupat especialment per a tots aquells guants, manyoples i tresdits tècnicsben reforçats de Isard - Extrem Isard, construïts amb diverses capes i en diferents gruixos, reduint perímetre de material en el palmell de la mà i així evitar en gran  mesura  les possibles arrugues que genera el gruix de les seves capes, per tal de tenir una millor aferrament que ens permeti una bona agafada i un menor esforç muscular a l´hora de subjectar  les nostres eines. 

Un cop col·locat s'adapta a la posició natural de mà en repòs, és a dir amb els dits lleugerament angulats cap a l'interior del palmell, d'aquí la seva denominació (Functional Positión).Característiques i atributs. 

Es requereix un menor esforç al hora d´agafar  i més comoditat funcional en l'adherència.

Millor valor tèrmic al tenir les nostres gemmes menys comprimides.

Posició de la mà pre corbada.

Menor precisió de tacte a 1ª falanges de les gemmes dels dits.

 

   

 

 

2) Forma Extending, (Extensió del palmell)

Aquest patró està desenvolupat especialment per a guants, manyoples i tresdits tècnics de Isard - Extrem Isard, construïts amb diverses capes i en diferents gruixos, ens permet tenir una extensió i obertura més àmplia del palmell de la nostra mà en el moment de manipular o subjectar diferents elements.


Aquesta forma permet una construcció amb menys unions de costura entre les peces, per la qual cosa el fa més resistent enfront el tema abrasiu, en general els guants solen patir més on hi ha una costura d’unió,  degut al desgast produït per l'acció mecànica.

Extending queda més ajustat a les nostres 1ªs falanges i al no interferir la costura sobre les nostres gemmes ens permet un tacte més precís sobre els elements a manipular, fer esment que per aquest motiu les gemmes dels nostres dits resten menys aïllades tèrmicament, en estar més ajustats els materials sobre zona sensible (gemmes) , però ens permeten una millor operativitat i resistència.

 

Característiques i atributs.

Zona del palmell amb menys costures.

Més resistència al desgast en el models tècnics reforçats.

Tacte més precís en les gemmes del dits.

Més extensió i obertura en el palmell de la mà.

 

 

 

 

3) Forma Plana.

Aquest patró està desenvolupat especialment en guants de Isard - Extrem Isard, formats per una sola capa amb materials molt transpirables i també en Sfot Shell tallavent, ens permet tenir una extensió i obertura màxima de la nostra extremitat.


Es desenvolupa generalment sobre teixits elàstics / bielásticos, la seva protecció tèrmica sol ser mitjana / baixa i la seva resistència al treball mecànic feble, patró generalment ajustat al canell.

S'utilitza en activitats molt dinàmiques de poca exigència abrasiva al palmell i també com a possibles segones capes de guants principals o recanvis que s'acompanyen a la motxilla per si perdem algun guant o els guants principals se'ns mullen.Característiques i atributs.

Màxima obertura de la mà.

Tacte més acurat a les gemmes dels dits.

Amb poc pes i poc volum.

 

 

 

Per ampliar més informació sobre les característiques de guants, manyoples , tresdits o sobre patrons, materials, atributs, etc., consulteu en  el web www.extrem-isard.es 

Publicar a 22-06-2016 Home, Notícies, Consell, Extrem Isard 0 3342

Deixar un comentariLeave a Reply

Comparar 0
Previ
Segúent