Col-lecció 2017/18 

Guant-Tècnic fabricant d´ Extrem-Isard, Isard temporada 2017-2018 mostra en web els seus guants, manyoples i tres dits, aquests es produeixen completament a les nostres dependències de Montgat. (Barcelona).

Són productes amb carisma artesanal de producció limitada, imprescindibles per a protegir les vostres mans del fred i el treball mecànic de les eines, a l´ alta Muntanya, Expedicions, Alpinisme, Escalada, Travesses, Trekking, etc. a l´ Himàlaia, Andes, Alps, Pirineus, Hemisferi Nord o Sud, entre d´altres.

Podràs seleccionar diferents nivells de protecció tèrmica entre, fred Extrem, Rigorós, Intens, Moderat i Lleu, distribuïdes en diferents categories/activitats Expedicions -Muntanya i Alpinisme-Escalada, Esquí-Surf de neu, Outdoor-Trekking i Ofertes, i obtenir informació ampliada sobre els productes que s'ajusten més a la teva activitat, l'objectiu de la marca és oferir-vos un bon producte i un servei de qualitat, al costat d'un assessorament directament des de fàbrica amb la garantia d'origen.

  • FRED EXTREM * * * * * Manyopla tècnica gruixuda d´hivern amb folre extraïble , model Altitud 8000, interior format amb diverses capes laminades, amb inserció de membrana impermeable de Gore-Tex, per a condicions de fred  extrem. Dissenyada per a activitats tècniques a l´alta muntanya. Expedicions, Alpinisme, Grans Travesses, Hivernals, Trekking, Esquí,...
  • FRED MODERAT **  Guant tèrmic curt y confortable model Vent, d´una capa,  per a fred moderat, ajustat al canell amb velcro, exterior de Soft Shell talla vent, costures exteriors, de assecat ràpid, per activitats dinàmiques a mitja i alta muntanya. Muntanya, trekking, senderisme, raquetes,  carreres de muntanya, Outdoor, bicicleta, multi ús  i polivalent....
  • FRED INTENS * * * Guant curt compacte model Herron, format per dues capes, per a condicions de fred intens, dissenyat per activitats de treball exigent i abrasiu en alta muntanya. Expedicions, Alpinisme, Escalada, Trekking, i  gran aventura, peça multi ús i polivalent. Forma Extending.
  • FRED INTENS * * * Guant compacte model Glaciers format per diverses capes, amb membrana impermeable Gore-tex, per fred intens, dissenyat per diferents activitats a l´alta muntanya. Alpinisme, trekking, aventura  snowboard, esquí, multi ús i polivalent. Forma Extending.
  • FRED INTENS * * * Guant compacte d´hivern model Edges, format per diverses capes amb membrana impermeable de Gore-Tex, per a fred intens, dissenyat per activitats diverses en alta muntanya. Expedicions, Alpinisme, Muntanya Hivernals, Trekking, Gel, Snowboard, Esquí, Vol,  multi ús i polivalent. Forma Extending.
  • FRED RIGORÓS * * * * Manyopla tècnica, model Pilsner Pillar , compacta de diverses capes amb inserció de membrana impermeable Gore-Tex, per a fred rigorós. Dissenyada per a activitats exigents en alta muntanya. Expedicions, Alpinisme, Travesses, Hivernals en el Pirineu, Esquí, Snowboard, multi ús i polivalent. Forma Functional Positión
Comparar 0